Velkommen til LysogFrys.dk - Her kan du læse mere om vores historie

Vi har over 15 års erfaring i belysning og hvidevarer og vores ambition med dette site er på en gang at kunne præsentere de bedste priser samt det største udvalg. Samtidig er det uhyre vigtigt for os at vi ikke går på kompromis med service og rådgivning. Vi stræber derfor efter at du altid kan få fat i os, enten på telefon, over chat eller på mail alt efter hvad tid det er på døgnet. 

Vi er altid klar til at rådgive dig i forbindelse med renoveringsopgaver eller nybyg - og der er ikke det spørgsmål vores hvidevare og belysnings eksperter ikke kan svare på. 

Fysisk ligger vores virksomhed i Herning, hvor vi også har stort showroom og lager. Ønsker du at besøge os til en personlig snak om dine hvidevare/belysningsopgaver er du meget velkommen på Industrivej Syd 9b, 7400 Herning.  

Skulle vi være så uheldig at en ordre bliver forsinket, bestræber vi os på at holde dig informeret via personlige henvendelser.

For os er service og tillid når man handler på nettet de to vigtigste begreber - at vi samtidig tilbyder dig Danmarks bedste priser på hvidevarer og belysning er endnu en af fordelene ved at handle hos LysogFrys.dk

 

De bedste hilsner