Kategorier:

Hvidevarer


LysogFrys.dk er det billigste sted på nettet at handle hårde hvidevarer

LysogFrys.dk er et nyt initativ til den prisbevidste forbruger, som ikke er villig til at gå på kompromis med hverken service eller personlig kontakt. Hos LysogFrys.dk sætter vi en ære i at du altid kan komme i kontakt med os. Hertil er vi 24/7 til rådighed på mail og chat og mellem 8-18 på telefon 69151565. Selvom LysogFrys.dk er nyopstartet i 2014, rækker vores erfaring med hvidevarer over 15 år tilbage i tiden og det er denne ekspertise du som forbruger kan drage fordel af i forbindelse med køb og udskiftning af hvidevarer. Ligeledes kan vi supportere i forbindelse med udvælgelse hvidevarer til køkkener, det både biillige men også eksklusive løsninger. Vi forsøger hver eneste dag at skafffe dig de bedste priser på nettet, og målsætningen er klar; Vi vil være de billigste, men aldrig gå på kompromis med service. Derfor kan du her på LysogFrys.dk handle alt i hårde hvidevarer så som vaskemaskiner, tørretumblere, emhætter, opvaskemaskiner, kogeplader, ovne, komfurer, køleskabe, mikrobølgeovne, støvsugere og meget mere til de bedste priser i Danmark.

 

Hvidevarer er en nødvendig del af ethvert moderne dansk hjem

Til hverdag tænker man ikke så meget over de maskiner og redskaber vi bruger i hjemmet til at lette vores travle hverdag. Men forestil dig et liv uden -  og sveden begynder at pible frem på panden over alt det ekstra besvær og arbejde det ville medføre at undvære eksemplevis vaskemaskinen eller opvaskemaskinen. Med det rette setup af hvidevarer kan du bruge din kostbare tid til familien og til de ting du går op i. Hos LysogFrys kan du ved hjælp af vores avancerede produktsøgning let og hurtigt finde frem til de helt rette hvidevarer - ovenikøbet til meget billigere penge end du kan finde hvidevarerne i de fysiske butikker. Skulle du være uheldig at bestille det forkerte hjem er der selvfølgelig 14 dages fuld returret.

 

Energivenlige hvidevarer er vores mærkesag

På LysogFrys.dk går vi meget op i miljøet og forsøger hele tiden at udvide vores sortiment af hvidevarer med energirigtige produkter. Alle vores hvidevarer er energimærket og vi bruger meget tid på at lave søgekriterier der understreger hvor energivenligt et produkt er. Foreksempel er det nu muligt at søge på ting som vandforbrug pr. opvask når du leder efter ny opvaskemaskine på LysogFrys.dk. Et andet eksempel er muligheden for at søge på hvor mange kWh køleskabe og frysere bruger om året.Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål til energiklasser eller hvis du skal have hjælp til at finde de mest energirigtige hvidevarer.

 

Vi fører alle kendte mærker af hvidevarer til billige penge

Vi har konkurrencedygtige aftaler med alle mærkevarer indenfor hårde hvidevarer og vi kan altid trække på vores gode samarbejde med producenterne i forbindelse med størrere leverancer og reklamationssager. Hos LysogFrys finder du hvidevarer fra kendte brands som fx. Siemens, Bosch, Voss, Whirlpool, Miele, SMEG, LG, Samsung, Gram, Vestfrost, Electrolux, AEG, Zanussi, Gorenje, Candy, Blomberg, Beko, Scandomestic, Hoover, Liebherr og Witt.

 

Køb sikkert og billigt hos LysogFrys.dk

En anden god grund til at handle hos LysogFrys.dk er vores sikkerhedsmoduler der giver dig den bedste og mest trygge oplevelse når du handler på nettet. Vi har investeret i de bedste it-systemer fra både NETS, PBS og EPAY, som sikrer dig og dine personlige oplysninger når du handler på LysogFrys.dk

Slutteligt skal det nævnes at vores chauffører er uddannet til at tilslutte og opbære dine hvidevarer - derudover kan vi også bortskaffe dine gamle hvidevarer billigt og effektivt. Så køb trygt og billigt dine hvidevarer på LysogFrys.dk

Har du spørgsmål kan du altid kontakte vores kompetente personale der vil gøre alt for at hjælpe dig.